Veelgestelde vragen

1. Hoe schrijf ik me in bij 68 Degrees?

Navigeer in het hoofdmenu naar “Inschrijven”. Hier heb je direct de mogelijkheid om je in te schrijven via mail of Facebook.

2. Hoe kan ik zien welke vacatures er open staan?

Via deze website ga je naar de button  “Ik zoek werk”. Hier vind je een overzicht van de openstaande vacatures per regio. Tevens kan je op onze homepage events en locaties zien waarvoor je aan de slag kan! 

3. Hoe kan ik mijn beschikbaarheid doorgeven?

Wij werken met het planprogramma “Poolmanager” waarmee je kunt inloggen op je eigen account. Dit kan via onze site (button Inloggen) of www.poolmanager.mobi. Daar kun je via “Agenda” jouw beschikbaarheid opgeven en reeds geplande werkafspraken inzien. Daarnaast vind je er nieuwsitems, informatie met betrekking tot je werkzaamheden en nog veel meer!

4. Hoe kan ik zien wanneer en waar ik moet werken?

Wij werken met het planprogramma “Poolmanager” waarmee je kunt inloggen op je eigen account. Dit kan via onze site (button Inloggen) of www.poolmanager.mobi. Daar kun je via “Agenda” jouw beschikbaarheid opgeven en reeds geplande werkafspraken inzien. Daarnaast vind je er nieuwsitems, informatie met betrekking tot je werkzaamheden en nog veel meer!

5. Wanneer wordt mijn salaris betaald?

Wij hanteren een wekelijkse uitbetaling van salaris. Als wij de gewerkte uren ontvangen hebben worden deze uitbetaald op de dinsdag van de daarop volgende week. Mocht er gekozen zijn voor een 4-wekelijkse uitbetaling dan betreft dit iedere donderdag om de 4 weken.

 

6. Waar kan ik mijn opgebouwde vakantiereserveringen zien?

Opgebouwde reserveringen staan vermeld op je loonstrook.
Zie ook: “8. Waar kan ik mijn loonstroken en jaaropgave opvragen?”

7. Welke CAO hanteert 68 Degrees?

68 Degrees hanteert de NBBU cao. Deze is via de site www.nbbu.nl  te downloaden.

8. Waar kan ik mijn loonstroken en jaaropgave opvragen?

Via de site van In Person kan je inloggen op jouw account: https://inperson.imanage.nl/1299/Inloggen.htmlDit account wordt op het moment van aanname voor jou aangemaakt. De inlogcodes ontvang je dan via mail. Log in om je loonstroken in te zien en/of je persoonlijke gegevens te wijzigen.

9. Wat te doen bij ziekte?

Als je ziek bent meld je je persoonlijk telefonisch ziek bij de vestiging van 68 Degrees waarvoor je werkt. Dit dient te worden gedaan vóór 10.00 uur op de eerste ziektedag. Als de aanvang van je dienst eerder begint dien je je uiteraard eerder melden.

 

Bij de ziekmelding vermeld je (voor zover mogelijk):

1. De oorzaak van het verzuim
2. De vermoedelijke duur van het verzuim
3. Het (verpleeg-)adres en het telefoonnummer van je verblijf

 

 Het is de bedoeling dat je gedurende je afwezigheid bereikbaar bent op het genoemde (verpleeg-)adres en telefoonnummer.

10. Mijn contactgegevens zijn gewijzigd. Hoe kan ik dit doorgeven of aanpassen?

Via de site van In Person kan je inloggen op jouw account: https://inperson.imanage.nl/1299/Inloggen.htmlDit account wordt op het moment van aanname voor jou aangemaakt. De inlogcodes ontvang je dan via mail. Log in om je loonstroken in te zien en/of je persoonlijke gegevens te wijzigen.

11. Ik wil me uitschrijven. Hoe kan ik dit doen?

Mocht je niet meer werkzaam willen zijn voor 68 Degrees, dan ontvangen wij graag een schriftelijke opzegging. Na afhandeling van eventuele opstaande reserveringen, zullen wij jouw account op non-actief zetten en je als oud-werknemer registreren.

12. Ik wil mijn loonheffingskorting aanpassen. Hoe kan ik dat doen?

Het wijzigen van jouw loonheffingskorting, doordat je eventueel meerdere banen hebt of van meerdere naar één baan gaat, kan door middel van invullen van het formulier “Model gegevens voor de loonheffingen”. Deze kan je bij onze vestigingen opvragen. Door het formulier ingevuld en ondertekend te retourneren, kan de wijziging doorgevoerd worden in de salarisadministratie en zal het formulier opgenomen worden in jouw dossier.

13. Bouw ik pensioen op?

Ben je 21 jaar of ouder, dan bouw je na 26 gewerkte weken pensioen op. Wij zijn aangesloten bij Stichting Pensioenfonds voor Personeelsdiensten (STIPP); de pensioenregeling voor de flexbranche. Voor vragen met betrekking tot je pensioen,
kijk op
www.stippensioen.nl.

14. Hoe kan ik mijn opgebouwde pensioen inzien?

Via de site van STIPP pensioen (www.stippensioen.nl) kun je inloggen met je DigiD. Daarnaast kun je ook inloggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl. Via beide sites kun je jouw opgebouwde pensioenkapitaal bij STIPP pensioen inzien.

15. Zijn er mogelijkheden om stage te lopen bij 68 Degrees?

Wij bieden geregeld de mogelijkheid voor diverse stage plekken/opdrachten. Kijk op onze site bij “ Ik zoek werk” of op de site van In Person (www.inperson.nl) bij “Ik zoek werk”.