Het verhaal van 68

Gastbeleving is waar het om draait bij 68 Degrees. Of we het nou over onze mensen op kantoor hebben of over onze flexibele horecamedewerkers: de liefde voor het vak staat centraal. Op welk event of welke locatie we ook werken met onze teams, steeds weer zorgen we voor een ultieme gastbeleving. Met horeca vacatures door heel Nederland hebben we altijd de tofste horeca banen. Samen met de schitterende locaties waar we werken zorgt die spirit voor een aantrekkende werking op goede horecamedewerkers. Van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Amsterdam: met honderden actieve horeca mensen in onze poule zijn we één van de allergrootste hospitality flexpartners van Nederland.

HET ONTSTAAN

Het verhaal van 68 Degrees gaat meer dan tien jaar terug. Vanuit een intensieve samenwerking met Koninklijke Maison van den Boer ontstond 68 Degrees. Een hospitality bureau wat zorgt voor de inzet van horecamedewerkers door het hele land. Niet alleen voor de vele events van Koninklijke Maison van den Boer, maar sinds de start voor een steeds groter aantal locaties en events.

 

Al snel breidden we uit en openden we fysieke locaties in Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Eindhoven. Met de overname van 68 Degrees door In Person kwamen daar in 2012 ook fysieke locaties in Enschede en op de drie locaties van Evenementenhal bij: Hardenberg, Gorinchem en Venray (bekijk hier alle Evenementenhal vacatures). Sinds 2016 is 68 Degrees bovendien flexpartner van RAI Amsterdam, waar tijdens de drukste beurs van het jaar ruim 1200 hospitality medewerkers actief zijn. Sinds 2019 is 68 Degrees onderdeel van Timing.