Support medewerker Hospitality

Support medewerker Hospitality

Ga jij graag aan de slag binnen de evenementenbranche en heb je van nature een dienstverlenende instelling?
Dan komen wij graag in contact met jou!
Ervaring is geen vereiste, wij bieden een training aan voordat je bij ons aan de slag gaat.

Wij bieden diverse mogelijkheden op basis van je eigen beschikbaarheid zodat de werkzaamheden bij ons prima te combineren zijn met een andere (bij) baan of studie.

De werkzaamheden bestaan uit het bedienen van de gasten en standhouders, naar drankjes schenken achter de bar en het bereiden van culinaire hapjes achter een grillkar!

Momenteel hebben wij mogelijkheden in een of meerdere van onderstaande functies:

- Barmedewerker;
- Bedieningsmedewerker;
- Keukenmedewerker;
- Hapjes medewerker;
- Restaurant en/of Buffet medewerker;
- Spoelkeuken medewerker.

Waar je werkt

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Deze oppervlakte kan onder andere gebruikt worden voor (vak)beurzen, (besloten) evenementen, concerten, vergaderingen, presentaties, huisshows en tentoonstellingen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Wat we vragen

Als Medewerker hospitality vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die wij onze gasten willen laten ervaren. Je bent betrouwbaar, klantgericht en per direct beschikbaar. Ervaring in de horeca is een pré maar geen vereiste. Wij bieden een hospitality training aan voordat je begint met werken. Dus ook zonder werkeravring is deze functie geschikt.

Wat we bieden

Ben je per direct beschikbaar om als Hospitality medewerker aan de slag te gaan tijdens beurzen en evenementen bij Evenementenhal? Mail je cv en motivatie naar Venray@68degrees.nl of bel voor vragen naar 0612127548. Tot snel!

Datum

14 maart 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Stefanie Bovee
  Adres:
  De Voorde 30
  5807 EZ
  OOSTRUM LB
  Telefoon:
  0478-786520

Werklocatie

OOSTRUM LB

5807EZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures