Park medewerker Horeca – Toverland

Park medewerker Horeca – Toverland

Lekker verdienen alleen wanneer jij kan! En dat ook nog bij een van de leukste pretparken van het land! Als horecamedewerker bij Toverland zorg je voor een magische beleving van de gasten in een unieke werkomgeving. Samen met een team hospitality medewerkers vervul jij een belangrijke rol tijdens een van de vele evenementen die in het park worden gehouden.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
- Bediening
- Debrasseren
- Biertappen
- Drankjes voorschenken
- Friet bakken
- Buffet verzorgen
- Uitgifte van eten en drinken

bar|bediening|bijbaan|catering|evenementen|feesten|flexibel|horeca|Toverland

Waar je werkt

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn we inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierden we dan ook vol trots onze 15e verjaardag.
Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.
De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Wat we vragen

Hospitality en gastvrijheid zijn het allerbelangrijkste bij attractiepark Toverland. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel.

Wat we bieden

Je komt te werken binnen een gezellig team. Vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Het aantal uren wat je kan werken in deze functie is op basis van jouw beschikbaarheid en het aanbod aan (oproep) werk wat we op basis van partijen en evenementen kunnen bieden.

Word jij onze nieuwe collega? Stuur je reactie met CV naar Venray@68degrees.nl! Samen streven naar de ultieme beleving? Together we are getting the job done!

Datum

17 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Richelle Gieskes
  Adres:
  Energieweg 2
  7772 TV
  HARDENBERG
  Telefoon:
  0523-272828

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures