Nachtdienst medewerker Venray per direct

Nachtdienst medewerker Venray per direct

Help jij graag mee met de op- en afbouw van het grootste evenementen van Evenementenhal Venray gedurende nachtdiensten in de week van 15 t/m 19 april? Dan komen wij graag in contact met jou!

De werkzaamheden bestaan uit het inrichten van een beurshal, het leggen van vloerdelen, plaatsen van standbouwmateriaal en het plaatsen van overige beurs benodigdheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de hal (materialen verplaatsen en stofzuigen.) Je werkt onder leiding van de halbeheerder die aansturing geeft aan het team.

Kom je graag in aanmerking voor deze vacature stuur dan z.s.m een mail naar venray@68degrees.nl of neem contact met ons op via: 0183-699057!

Waar je werkt

Evenementenhal Venray ligt aan de A73 en kent een inpandige oppervlakte van 30.000 m2. Deze oppervlakte kan onder andere gebruikt worden voor (vak)beurzen, (besloten) evenementen, concerten, vergaderingen, presentaties, huisshows en tentoonstellingen.

Evenementenhal Venray streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden.

Wat we vragen

- Je bent per direct beschikbaar;
- Je bent pro-actief;
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega’s;

Wat we bieden

- Dynamische functie bij een evenementen organisatie;
- Informele werksfeer met korte lijnen en een enthousiast team;
- 25% extra uitbetaald tussen 00.00 en 07.00

Datum

12 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marsha den Uijl
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

OOSTRUM LB

5807EZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures