Medewerker standbouw

Medewerker standbouw

Zie jij het als een uitdaging om de beurzen, evenementen en partijen van Evenementenhal Gorinchem tot een succes te maken in de rol van Standbouwer?

Als Standbouwer verzorg je met een leuk en enthousiast team de opbouw van stands voor diverse vakbeurzen. Daarnaast hoort ook het uitreiken van verhuurspullen aan standhouders bij je takenpakket.
Uiteindelijk ben je er samen met het team verantwoordelijk voor dat de gehele hal, zowel het pand als het buitenterrein er altijd spik en span bijstaat!

Ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn?
Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057

Waar je werkt

Voor onze schitterende klanten is alleen het allerbeste goed genoeg: de perfecte beleving die zij hun gasten willen geven vraagt ook om de perfecte gastbeleving vanuit 68 Degrees. Ultieme hospitality is daarom ook altijd ons toverwoord: welke horeca functie jij ook hebt, jij zorgt altijd voor een fantastische gastbeleving. Met horeca vacatures door heel Nederland hebben we altijd de tofste horeca banen. Wil jij werken in de horeca op events en locaties als Johan Cruijff Arena, Carré, Beurs van Berlage, FC Twente, Koninklijke Maison van den Boer, Kwaku Festival, RAI Amsterdam, Easyfairs Evenementenhal, poppodia van Twente, Efteling, Toverland of de Westergasfabriek? Jij kunt elke week werken in de horeca: van VIP-catering en -hospitality tot publiekscatering en van keuken vacatures tot front office vacatures en beveiliging vacatures. Werken in de horeca in Amsterdam, Gorinchem, Venlo, Hardenberg of Enschede? Solliciteer nu op één van onze horeca vacatures en word onderdeel van ons team. Welkom bij 68 Degrees.

Wat we vragen

- Beschikbaar op de maandag-, donderdag- en/of vrijdagavond;
- Op de maandag, vrijdag en zaterdag kunnen wij tevens hulp gebruiken voor hele diensten;
- Aanpakkersmentaliteit;
- Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken;
- Leergierig en gemotiveerd.

En lijkt het jou leuk om samen met het bestaande team ervoor te gaan? Ervaring is niet vereist, enthousiasme, goede motivatie en leergierig zijn voor ons belangrijker!

Wat we bieden

Dynamische werkomgeving;
Leuk collegiaal team;
Lunch en diner wordt door ons aangeboden tijdens beurzen en evenementen;
Doorgroeimogelijkheden;
Mogelijkheid vast dienstverband bij gebleken geschiktheid.

Heb je interesse? Reageer dan snel door je cv te sturen naar gorinchem@68degrees.nl.
Bij verdere vragen zijn wij te bereiken via 0183-699057.

Zoektermen: standbouw, steigerbouw, algemeen medewerker, technisch medewerker, medewerker stroom, klusser, Gorinchem, Werkendam, Sleeuwijk, Vianen, Hank, Dussen, Genderen, Meeuwen, Rijswijk NB, Sliedrecht, Papendrecht, Tiel

Datum

13 mei 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marike van den Boom
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures