Medewerker hospitality

Medewerker hospitality

Wil jij er altijd voor zorgen dat alles goed verloopt? Ben jij daarbij een echte doener en weet je van aanpakken? Dan is de functie ‘Medewerker hospitality’ wat voor jou!

Bij Evenementenhal Gorinchem werk je als ‘Medewerker hospitality ’ mee aan het creëren van een topbeleving voor onze gasten! Met een leuk en enthousiast team zorg jij ervoor dat het evenement soepel en succesvol verloopt. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor het serveren van hapjes en drankjes, bemannen van eetpuntjes en het uitvoeren van ondersteunende barwerkzaamheden. Je hoeft geen ervaring hiermee te hebben, wij bieden een training aan voordat je aan de slag gaat!

Kom jij graag in aanmerking voor deze vacature? Dan ontvangen wij graag je sollicitatie via mail (gorinchem@68degrees.nl), telefoon (0183-699057) of via de app (06-22855506)

Waar je werkt

Voor Evenementenhal Gorinchem verzorgt 68Degrees/ InPerson het personeel tijdens beurzen en evenementen in de hospitality. Het is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen.

Wat we vragen

Spreken de werkzaamheden je aan en ben jij iemand die:

- Servicegerichte instelling heeft;
- Flexibel is (af en toe in de avonden/ weekenden werken naast de reguliere beurs- en eventdagen op dinsdag, woensdag en donderdag);
- De Nederlandse taal goed beheerst;
- Representatief is;
- En vooral over een goede dosis enthousiasme en motivatie beschikt;

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat we bieden

Wij bieden een leuke afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met flexibele werktijden en arbeidsvoorwaarden conform CAO Horeca.
Vind jij het een uitdaging om werkzaam te zijn in een groot beurzencomplex?
Stuur dan nu een enthousiaste reactie naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057 of via de app 06-22855506.

Zoektermen: Medewerker, hospitality, events, evenementenhal, evenementen, beurzen, Gorinchem, Sliedrecht, Tiel, Houten, Raamsdonksveer

Datum

2 oktober 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marike van den Boom
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures