Medewerker Horeca M/V omgeving Enschede

Medewerker Horeca M/V omgeving Enschede

Samen met collega's zorg jij ervoor dat de gasten kunnen genieten van een gezellige en ontspannen avond. Jij bent het gezicht van 68 Degrees en onze opdrachtgevers. Een glimlach kost niets , maar is wel heel erg belangrijk als je in de hospitality werkt.
Wij zoeken voor verschillende diensten nieuwe medewerkers, hierbij kan je denken aan: barmedewerkers, bladlopers, cateringmedewerkers, barista's , afwasmedewerkers & koffieschenkers. Denk jij nu, dit past bij mij en dit lijkt mij leuk, reageer dan nu snel & kom bij ons werken.

Waar je werkt

Bij 68 Degrees werken we in de omgeving van Enschede voor super gave opdrachtgevers.
De festivals in de regio waar je kan werken zijn : Freshtival, Hardfest, Bevrijdingsfestival, Airforce & Boulevard Outdoor. Daarnaast hebben wij als 68 Degrees door het hele land vestigingen waardoor er ook veel andere mogelijkheden zijn als je meer wil werken.
Lijkt het jou leuk om bij het mooiste stadion van Nederland te werken bij FC Twente in Enschede? Dan ben jij hier aan het juiste adres. Wij zoeken gemotiveerde medewerkers , die willen leren en zich willen ontwikkelen.

Wat we vragen

Gastvrijheid en enthousiasme zijn voor ons erg belangrijk . Wij zijn er dan van overtuigd dat ons plezier en onze Hospitality direct effect heeft op de beleving van onze gasten. Horeca ervaring is niet verplicht, als je motivatie hebt, zorgen wij voor de bijbehorende trainingen.

Wat we bieden

- Salaris volgens de Koninklijke Nederlandse Horeca Cao( KNH);
- Interne trainingen met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
- Werken op de vetste locaties;

Datum

17 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Richelle Gieskes
  Adres:
  Energieweg 2
  7772 TV
  HARDENBERG
  Telefoon:
  0523-272828

Werklocatie

ENSCHEDE

7521PP

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures