Medewerker Events – Toverland

Medewerker Events – Toverland

Ben jij op zoek naar een afwisselende bijbaan in de horeca waarbij je mee kan helpen bij de leukste events? Dan is deze functie perfect voor jou! Wij zijn namelijk op zoek naar horecatijgers die het leuk vinden om bij verschillende evenementen bij onder andere attractiepark Toverland, de Kasteeltuinen en Evenementenhal Venray, de bezoekers een prettig dag te laten bezorgen.

Als horecamedewerker kunnen je taken voornamelijk bestaan uit:
- Bediening
- Debrasseren
- Biertappen
- Drankjes voorschenken
- Friet bakken
- Buffet verzorgen
- Uitgifte van eten en drinken

bar|bediening|bijbaan|catering|evenementen|feesten|flexibel|Evenementenhal|horeca|Kasteeltuinen|Toverland

Waar je werkt

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn ze inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierden ze dan ook vol trots hun 15e verjaardag.
Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.
De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Wat we vragen

Horeca ervaring is een pré maar geen vereiste, wij geven iedere nieuwe medewerker een training! Voor ons is jouw motivatie, enthousiasme en passie het belangrijkste.

Wat we bieden

Word jij onze nieuwe collega en onderdeel van ons gezellige en energieke team? Stuur een enthousiaste reactie en CV naar venray@68degrees.nl! Samen streven naar de ultieme beleving? Together we are getting the job done!

Datum

17 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Richelle Gieskes
  Adres:
  Energieweg 2
  7772 TV
  HARDENBERG
  Telefoon:
  0523-272828

Werklocatie

SEVENUM

5975MR

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures