Medewerker beursseizoen 2019/2020

Medewerker beursseizoen 2019/2020

Vanaf eind augustus start het nieuwe evenementenseizoen weer bij Easyfairs Evenementenhal Gorinchem. Hiervoor zijn we nog op zoek naar enthousiaste horecamedewerkers, keukenhulpen, hostessen, logistiek medewerkers, schoonmakers en medewerkers voor in de spoelkeuken. Lijkt het jou leuk een bijdrage te leveren aan een beurzen en partijen? Zoek jij flexibel en afwisselend werk? Solliciteer dan nu en wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

Waar je werkt

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

Wat we vragen

Ervaring is voor ons geen vereiste. Samen met jou kijken we naar een functie binnen de hospitality/logistiek bij de Evenementenhal die bij jou kwaliteiten en wensen past.

Wat we bieden

Wij bieden je een afwisselende, flexibele (bij)baan binnen een dynamisch bedrijf. Je komt te werken in een leuk, gevarieerd team met enthousiaste collega's. Salaris is conform horeca CAO.

Interesse? Mail dan naar gorinchem@68degrees.nl, vul het sollicitatieformulier in of bel met 0183 699 057. Lijkt het je leuk om met een vriend, je buurvrouw of je moeder te werken? Solliciteer dan gezellig samen.

Zoektermen: Events, Evenementen, Beurzen, Partijen, Feesten, Bediening, Bar, Horeca, Gastvrouw, Gastheer, Catering, Keuken, Foodtruck, Afwas, Spoelkeuken, Huishoudelijke dienst, Schoonmaak, Sanitair, Logistiek, Techniek, Stroom, Opbouw

Datum

11 juli 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marsha den Uijl
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures