Magazijnmedewerker

Magazijnmedewerker

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat:
– De stand locaties worden uitgezet op de beursvloer
– De vergaderlocaties worden klaargezet
– De bestellingen worden afgeleverd op de stand- De materialen goed worden onderhouden en het magazijn netjes is. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je achter de schermen bezig met het klaarzetten van de vergaderzalen en de andere dag breng je bestellingen naar de standhouders. Je zorgt ervoor dat het standhouders/organisatoren aan niets ontbreekt op facilitair gebied.

Waar je werkt

Wil jij werken in het grootste evenementen center van Nederland? Dan hebben wij de perfecte(bij)baan voor jou! Met een leuk team zorg jij ervoor dat alles van A tot Z wordt geregeld voor de standhouders en organisatie van een evenement.

Jouw functie

Als logistiek medewerker zorg jij ervoor dat:
- De stand locaties worden uitgezet op de beursvloer
- De vergaderlocaties worden klaargezet
- De bestellingen worden afgeleverd op de stand- De materialen goed worden onderhouden en het magazijn netjes is. Geen dag is hetzelfde. De ene dag ben je achter de schermen bezig met het klaarzetten van de vergaderzalen en de andere dag breng je bestellingen naar de standhouders. Je zorgt ervoor dat het standhouders/organisatoren aan niets ontbreekt op facilitair gebied.

Wat we vragen

Je weet van aanpakken, bent gastvrij en je hoeft na een dag werken niet meer naar de sportschool. Het is een pré als je al ervaring hebt in een soortgelijke functie, je woont in de omgeving van Amsterdam en je bent minimaal 17 jaar(vanwege de werktijden) .

Het is belangrijk dat jij:
- De Nederlandse taal goed beheerst en standhouders in het Engels te woord kan staan - Bereid en in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten, in je functie zal je veel ‘meters maken’ op de beursvloer en vaak materieel moeten verplaatsen
- Zowel zelfstandig goed functioneert als in teamverband kan werken
- Een representatief voorkomen hebt.

Wat we bieden

Het aantal uren wat je kan werken als facilitair medewerker is op basis van jouw opgegeven beschikbaarheid en het aanbod wat wij op dat moment kunnen bieden. Klinkt dit als de perfecte(bij)baan voor jou? Neem dan contact op met Timing of reageer via de website

Sollicitatieprocedure

Datum

29 november 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  68Degrees Rai Amsterdam
  Contact persoon:
  68Degrees Rai Amsterdam
  Adres:
  Telefoon:

Werklocatie

AMSTERDAM

1011AB

Vacature locatie op de kaart

Gerelateerde vacatures