Logistiek medewerker Nachtdienst Evenementenhal

Logistiek medewerker Nachtdienst Evenementenhal

Als medewerker nachtdienst ben je mede verantwoordelijk voor de op- en afbouw van beurzen en evenementen. Je werkt mee in het gehele process van begin tot eind. Je werkzaamheden bestaan uit het inrichten van de beurshal, plaatsen van standbouw, onderhouden en op orde houden van beursstands, verhelpen van kleine technische problemen, het plaatsen van bouwmateriaal en andere benodigdheden, etc.

Kortom een afwisselende en uitdagende functie!

Interesse? Wij komen graag met je in contact!
Stuur je mail naar Hardenberg@68degrees.nl of bel naar 0523-272828.

Waar je werkt

Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Wat we vragen

Van nature ben je handig en beschik je over een technisch inzicht. Je werkt graag in team verband en bent communicatief vaardig. Je bent een doener! Je ziet uitdagingen en benut deze kansen. Daarnaast ben je stressbestendig en flexibel (fulltime) inzetbaar. De beschikking over een heftruckcertificaat is een pré. Ervaring in een soortgelijke functie is geen vereiste, maar wel een pré.

Bij gebleken geschiktheid wordt een vast dienstverband aangeboden.
Daarnaast zijn er diverse doorgroeimogelijkheden.

Wat we bieden

Afwisselende allround functie
- Professioneel team
- Goede arbeidsvoorwaarden conform Horeca CAO

Mocht je nog vragen hebben of wil je solliciteren, neem dan gerust contact met ons op. Je kan ons bereiken op telefoonnummer 0523 - 27 28 28. Je CV met bijbehorende motivatiebrief mag je sturen naar Hardenberg@68degrees.nlLogitiekmedewerker halmedewerker opbouw afbouw schoonmaak evenementen beurzen concerten evenementenhal Hardenberg Gorinchem venray exposanten emballage starter gevorderd mbo hbo starter student logistiek transport events

Datum

13 maart 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Richelle Gieskes
  Adres:
  Energieweg 2
  7772 TV
  HARDENBERG
  Telefoon:
  0523-272828

Werklocatie

HARDENBERG

7772TV

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures