Logistiek medewerker

Logistiek medewerker

Help jij graag mee met de op- en afbouw van de grootste evenementen en beurzen van Evenementenhal Venray gedurende nachtdiensten in de week van 15 t/m 21 april? Dan komen wij graag in contact met jou!

De werkzaamheden bestaan uit het inrichten van een beurshal, het leggen van vloerdelen, plaatsen van standbouwmateriaal en het plaatsen van overige beurs benodigdheden. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het schoonhouden van de hal (materialen verplaatsen en stofzuigen.) Je werkt onder leiding van de halbeheerder die aansturing geeft aan het team.

Kom je graag in aanmerking voor deze vacature mail dan naar gorinchem@68degrees.nl of neem contact met ons op via: 0183-699057!

Waar je werkt

Zij brengen het bedrijfsleven, markten en particulieren bij elkaar in multifunctionele en sfeervolle evenementencomplexen in Hardenberg, Gorinchem en Venray. Het is met de volledigheid van haar faciliteiten dé ideale locatie voor (vak)beurzen en congressen, evenementen en concerten, vergaderingen of (bedrijfs-)feesten, jubileums en partijen. Ze kenmerkt zich door haar hoge serviceniveau en gastvrijheid.

Wat we vragen

- Je bent per direct beschikbaar;
- Je bent pro-actief;
- Je weet van aanpakken en werkt graag met collega’s;

Wat we bieden

- Dynamische functie bij een evenementen organisatie;
- Informele werksfeer met korte lijnen en een enthousiast team;
- 25% toeslag tussen 00.00 en 07.00

Datum

12 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marsha den Uijl
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures