Horeca nachtdier Amsterdam Arena

Horeca nachtdier Amsterdam Arena

Lekker verdienen alleen wanneer jij kan! Als horecamedewerker zorg je voor de ultieme beleving van de gasten in een unieke werkomgeving. Samen met een team hospitality medewerkers vervul jij een belangrijke rol tijdens de voetbalwedstrijden en andere vele evenementen in de Arena. Ook andere locaties zoals Beurs van Berlage, Concertgebouw

Je werkzaamheden:
- Bar/bediening/diner
- Het op- en afbouwen van diverse ruimtes in het stadion
- Netjes en veilig houden van de werkplek.

De diensten zijn soms tot in de vroege uurtjes dus er moet mogelijkheid zijn om dan nog thuis te komen!

Waar je werkt

Altijd al willen werken in één van de mooiste stadions van Nederland en ben jij een echt avond/nachtdier? Dan heeft 68 Degrees nu de perfecte baan voor jou in de Amsterdam Arena! Naast de voetbalwedstrijden van Ajax zijn er jaarlijks vele evenementen in de Arena waar jij aan de slag kan. Tevens kan je aan de slag bij de Beurs van Berlage, Concertgebouw en Topenmuseum.

Wat we vragen

Ben jij gastvrij? Weet je wat aanpakken is? Ben je daarnaast 80% van de thuiswedstrijden beschikbaar? Reageer dan nú en pak deze unieke kans!

Ervaring is geen pré, wij bieden voordat je begint als horecamedewerker een basis horecatraining aan. Een belangrijke voorwaarde is dat je in de omgeving van Amsterdam woont.

Wat we bieden

Een fantastische en afwisselende baan als bar medewerker in de Amsterdam ArenA, Beurs van berlage en nog veel meer locaties die gemakkelijk te combineren is met een vaste of parttime baan.

Ben jij degene met een hart voor de horeca die wij zoeken? Reageer dan nu met een enthousiaste reactie en kom ons hospitality team versterken bij Ajax

Datum

11 april 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Jolien Damman
  Adres:
  Europaplein 22
  1078 GZ
  AMSTERDAM
  Telefoon:
  06-23862164

Werklocatie

AMSTERDAM

1101XJ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures