Full-time medewerker evenementenbouw

Full-time medewerker evenementenbouw

Voor Easyfairs Evenementenhal Gorinchem zijn wij op zoek naar een full-time medewerker voor de opbouw, afbouw en onderhoud van evenementen en beurzen. Samen met een collega zorg je er onder andere voor dat de terrassen worden uitgezet, de barren worden aangesloten en vergaderzalen worden ingericht. Kortom, jij bent verantwoordelijk voor het vlekkeloos verlopen van de beurzen en evenementen.

Waar je werkt

Evenementenhal Gorinchem streeft ernaar een totaalpakket op maat aan te bieden, inclusief de nodige culinaire omlijsting en technische faciliteiten. Een professioneel team staat klaar om de organisatie zoveel mogelijk uit handen nemen en de evenementen van A tot Z te begeleiden. Als medewerker draag jij hier jouw steentje aan bij. 68 Degrees is het uitzendbureau van Evenementenhal. Wij zorgen voor al het horeca, keuken en receptie personeel tijdens beurzen en events.

Wat we vragen

Je weet van aanpakken, bent gastvrij en bent woonachtig in de omgeving van Gorinchem. Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- De Nederlandse taal beheerst;
- Bereid bent fysiek werk te verrichten;
- Zowel zelfstandig goed functioneert als in teamverband kan werken.

Wat we bieden

Je kunt bij ons full-time aan de slag, maar ook als je minder wilt werken, hebben wij opties. De werkdagen en tijden zijn in overleg. Bij gebleken geschiktheid bestaat de kans op een vast contract. Je salaris is gebaseerd op de Horeca-cao. Wil je solliciteren of heb je vragen? Neem dan contact met ons op via 0183-699057 of mail naar gorinchem@68degrees.nl.

Zoektermen: Logistiek, Facilitair, Opbouw, Afbouw, Terrasbouw, Evenementenbouw, Evenementen, Events, Beurzen, Flexibel, Bijbaan, Fulltime, Part-time

Datum

13 augustus 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marsha den Uijl
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures