Eventmedewerker

Eventmedewerker

Wil jij naast je studie of naast je huidige baan geld bijverdienen op basis van je eigen beschikbaarheid?

Als Eventmedewerker kun je bij Evenementenhal op verschillende afdelingen en niveaus aan de slag. Doordat de evenementen en beurzen op verschillende tijden en dagen plaatsvinden betekent het dat jij flexibel kunt werken. Concreet zijn wij op zoek naar medewerkers voor achter de bar, in de bediening of in de keuken. Tijdens de beurzen werk je op de beursvloer, in het restaurant of in de keuken om de gasten een topbeleving te laten ervaren!

Kom jij graag in aanmerking voor deze functie?
Neem dan contact met ons op via de mail: gorinchem@68degrees.nl, telefonisch via: 0183-699057 of via de app: 06-22855506!

Waar je werkt

Wij van 68Degrees zijn voor onze opdrachtgever Evenementenhal Gorinchem op zoek naar leuke kandidaten die graag aan de slag gaan in een hospitality functie!

Evenementenhal Gorinchem is dé perfecte locatie voor uw vak- en consumentenbeurzen, congressen, (zakelijke) evenementen, vergaderingen, feesten en andere partijen. Gelegen aan de A15 is Evenementenhal in Gorinchem een niet te missen complex met ruime parkeergelegenheid.

Wat we vragen

Als Eventmedewerker vinden wij het belangrijk dat je betrouwbaar, klantgericht en servicegericht te werk gaat. Wij hebben zowel mogelijkheden per direct of vanaf dinsdag 22 oktober. Ervaring in de hospitality/ horeca is een pré maar geen vereiste. Wij bieden een training aan voordat je begint met werken. Dus ook als startende hospitality/ horeca topper is deze functie uitermate geschikt!

Wat we bieden

- Dynamische en inspirerende werkomgeving;
- Leuk team met collega's;
- Personeelsbuffet tijdens beurs- en eventdagen;
- Flexibele werktijden; wij bieden ochtend-, middag- en avonddiensten. Soms hebben wij ook events in het weekend.
- Doorgroeimogelijkheden.

Wil jij graag per direct onze nieuwe collega en onderdeel van ons gezellige en energieke team worden? Dan ontvangen wij graag je enthousiaste sollicitatie via gorinchem@68degrees.nl of bel naar 0183-699057! Solliciteren via app is tevens mogelijk via 06-22855506.

Zoektermen: Horeca, bijbaan, evenementen, hospitality, evenementenhal, bar, bediening, beurzen, keuken, hulp, medewerker, Dordrecht, Oosterhout, Nieuwegein, Tiel

Datum

9 oktober 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marike van den Boom
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures