Cleaning crew employee

Cleaning crew employee

Krijg jij energie van een opgeruimde werkomgeving en breng jij dit enthousiasme over op je collega's?

Dan komen wij graag in contact met jou!

In de functie van Cleaning crew employee werk je in een inspirerende omgeving waar wij jaarlijks duizenden bezoekers een gastvrije beleving laten ervaren. Je wordt ingezet voorafgaand, tijdens of na afloop van beurzen, vergaderingen of andere evenementen. Je werkt met verschillende collega’s waarbij jullie samen een passie voor de schoonmaak delen.
Je vervult een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Om dat te bereiken ben jij onder andere verantwoordelijk voor:

- Het schoonhouden van kantoren en de openbare ruimtes;
- Het zemen van grote raampartijen;
- Het schoonmaken van de toiletten;
- De gasten een mooie dag laten beleven!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande vacature?
Stuur dan je motivatie + CV naar gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057!

Waar je werkt

Easyfairs ontwikkelt, lanceert en organiseert evenementen op basis van behoeftes en wensen vanuit de markt. Wij streven ernaar om samen met het team een perfect evenement te creëren. Dat kan een beurs met all-in-formule inhouden (inclusief standbouw, meubilair, catering en deelname aan het kennisprogramma), maar bijvoorbeeld ook alleen de verhuur van vierkante meters. Om maximaal in te kunnen spelen op de behoeftes van onze exposanten is flexibiliteit een must. Wij verstaan ons vak van faciliteren en ontzorgen. Niet alleen door het aanbieden van een professionele, sfeervolle ambiance, maar ook door een goede gastheer of gastvrouw te zijn. Het is eigenlijk heel simpel. We zijn vastbesloten om beursbezoek en beursdeelname ‘’easy’’ te maken. Toegankelijk en succesvol voor iedereen! Uiteindelijk is het ons doel om bezoekers van onze evenementen een unieke beleving en een kijkje in de toekomst te bieden: Visit the Future!

Wat we vragen

Je kunt jezelf verstaanbaar maken in het Nederlands en je kan zowel in een team als zelfstandig werken. Tevens is het voor deze functie belangrijk dat je om 07:00 uur ’s ochtends kunt beginnen met werken. Je maakt gemiddeld ongeveer 20 uur per week, hierbij kunnen ook weken zitten van 0, 8, 16 of 40 uur, dit na gelang de drukte bij Evenementenhal.

Wat we bieden

Ben jij iemand die niet stil kan zitten en is schoonmaken jouw passie?
Wij bieden een afwisselende baan in een dynamisch bedrijf met flexibele werktijden. Het personeelseten wordt verzorgd tijdens beurzen en events. Wil jij onderdeel worden van ons team met leuke collega's? Stuur dan een enthousiaste reactie naar: gorinchem@68degrees.nl of neem telefonisch contact met ons op via 0183-699057!

Zoektermen: Huishoudelijke dienst, huishouding, schoonmaak, interieur verzorger, evenementen, evenementenhal, flexibel, Gorinchem, Vianen, Sliedrecht, Almkerk, Genderen, Rijswijk NB, Tiel

Datum

9 juli 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marike van den Boom
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

GORINCHEM

4207HZ

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures