(Bij)baan horeca/catering in Toverland

(Bij)baan horeca/catering in Toverland

Ben jij op zoek naar een betoverende baan voor deze zomer? Lijkt het jou leuk om bezoekers een geweldige dag te bezorgen? Wij zijn op zoek naar enthousiaste horecatoppers die tijdens deze zomervakantie (en wellicht daarna) willen helpen bij een van de eetpuntjes in het park. Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
- Bakken van frietjes
- Uitgeven van snacks
- Voorsnijden van pizza
- Bijhouden van het terras
- Verkoop van ijsjes
- Helpen bij de koffiecorner

Waar je werkt

Attractiepark Toverland is een familiebedrijf vol passie en bezieling. Met 700.000 gasten per jaar en ruim 30 attracties en shows zijn ze inmiddels een stevige speler binnen de Benelux en de Duitse grensregio. In 2016 vierden ze dan ook vol trots hun 15e verjaardag.
Toverland is een initiatief van broer en zus, Jean Gelissen en Caroline Kortooms. Samen hebben zij letterlijk een attractiepark uit de grond getoverd. Met Jeans ondernemershart als succesvol eigenaar van de Gelissen Group en Caroline als directeur van Toverland met haar focus op het iedere dag leveren van topkwaliteit, vormen zij een sterk team. Hun gezamenlijke passie hebben zij overgedragen aan hun 4 kinderen, die het Toverland-DNA met de paplepel ingegoten hebben gekregen. Een toekomst vol magie is dan ook verzekerd.
De ambitie van Toverland is om in 2020 de magische grens van 1 miljoen gasten te doorbreken. Daarvoor gaan we de verblijfsduur verlengen door nieuwe parkuitbreidingen en het openen van een vier-sterren-hotelresort naast het park.

Wat we vragen

Voor deze functie is ervaring geen vereiste. Wel is het belangrijk dat je:
- Een enthousiaste en gastvrije persoonlijkheid hebt
- Een representatief voorkomen hebt
- De Nederlandse taal goed beheerst
- Kennis van het Duits is een pré

Wat we bieden

Wij bieden een leuke (bij)baan op een van de leukste locaties in Limburg. Je komt te werken in een gevarieerd, enthousiast team.
Heb je interesse in deze functie? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via venray@68degrees.nl, het sollicitatieformulier of bel met 0183 699 057.

Datum

11 juli 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  In Person Uitzendbureau
  Contact persoon:
  Marsha den Uijl
  Adres:
  Franklinweg 2
  4207 HZ
  GORINCHEM
  Telefoon:
  06-57318008

Werklocatie

SEVENUM

5975MR

Locatie

Solliciteren

Mijn persoonsgegevens

VrouwMan

Mijn contactgegevens

Curriculum vitae

Gerelateerde vacatures