Afwasser

Afwasser

Als Spoelkeuken medewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is vooral achter de schermen van de beursvloer. Om de gastvrije beleving bij de gasten van RAI Amsterdam te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:

– Diverse afwaswerkzaamheden, zoals het sorteren en schoonmaken van serviesgoed
– Het transporteren (stewarding) van materialen
– Het schoon- maken en –houden van de spoelkeuken

Waar je werkt

RAI Amsterdam is het grootste congrescentrum van Nederland en één van de grootste van Europa. Jaarlijks worden in RAI Amsterdam meer dan honderd grote events en congressen georganiseerd. Samen met onze gemotiveerde medewerkers hebben wij elke dag een ambitieus doel: een fantastische gastbeleving creëren. RAI Amsterdam is in veel opzichten een inspirerende en fantastische werkplek. Naast de vele internationale congressen en bezoekers die naar Amsterdam RAI komen biedt werken bij RAI Amsterdam veel afwisseling in dynamiek. Naast de goede arbeidsvoorwaarden zorgen we er bovendien voor dat jij als onderdeel van RAI ‘happy at work’ bent. Niet voor niets is RAI Amsterdam een van de Top Employers in Nederland en is In Timing al jaren één van de Beste Werkgevers van Nederland .

Jouw functie

Als Spoelkeuken medewerker vervul je een belangrijke rol in de gastvrijheid die we onze gasten willen laten ervaren. Je werkomgeving is vooral achter de schermen van de beursvloer. Om de gastvrije beleving bij de gasten van RAI Amsterdam te bereiken ben jij verantwoordelijk voor:

- Diverse afwaswerkzaamheden, zoals het sorteren en schoonmaken van serviesgoed
- Het transporteren (stewarding) van materialen
- Het schoon- maken en –houden van de spoelkeuken

Wat we vragen

Hospitality is het aller belangrijkste bij RAI Amsterdam. Vanzelfsprekend herken jij jezelf daarin en ben je bovendien betrouwbaar, klantgericht en flexibel. Dat je woont in de regio Amsterdam is een belangrijke voorwaarde. Voordat je start als support medewerker Facilitaire Zaken doorloop je een online HCCP training gericht op jouw functie, die je natuurlijk succesvol moet afronden.

Daarnaast is het belangrijk dat jij:
- Netjes en efficiënt kan werken
- Zowel zelfstandig kan werken als goed in teamverband functioneert
- Bereid en in staat bent om fysiek zwaar werk te verrichten
- Goed met pieken in werkdruk om kan gaan.

Wat we bieden

Je gaat aan de slag in een inspirerende, internationaal georiënteerde omgeving en komt te werken binnen een gezellig team. Binnen RAI Amsterdam zijn ontwikkel mogelijkheden aanwezig en vanzelfsprekend zijn de arbeidsvoorwaarden uitstekend. Het aantal uren wat je kan werken in deze functie is op basis van jouw beschikbaarheid en het aanbod aan (oproep) werk dat wij tijdens beurzen kunnen bieden. Uiteraard zijn zowel mannelijke als vrouwelijke werkzoekenden van harte uitgenodigd om te reageren op deze vacature, of neem contact op met Timing

Sollicitatieprocedure

Datum

29 november 2019

Vacature delen

Kantooradres

  Organisatie:
  68Degrees Rai Amsterdam
  Contact persoon:
  68Degrees Rai Amsterdam
  Adres:
  Telefoon:

Werklocatie

AMSTERDAM

1011AB

Vacature locatie op de kaart

Gerelateerde vacatures